Du skal bruge:
Til 3-4 personer
Pasta (gerne fuldkorns, dosér efter ønske)
1 dåse flåede/hakkede tomater med basilikum
1 dåse tomatpuré (140 g)
ca 8 spsk soy4you sojagranulat (mørk)
½ spsk urtebouillon (Herbamare)
2 løg
2 stænger bladselleri
3 fed hvidløg
1-2 gulerødder
125 ml sojafløde (svarer til ½ brik, kan udelades)
4 spsk gærflager
røget paprika
peber
olivenolie til stegning
vand
Sådan gør du:
Varighed: 30 minutter
Hakket løg steges i olivenolie i en gryde eller dyb pande til de er blanke. Tilsæt så hakket hvidløg og bladselleri og steg med i endnu 2-3 minutter. Tilsæt så dåsetomater, vand (svarende til en dåse – brug dåsen fra tomaterne som målebære), revet gulerod, tomatpuré, bouillon og sojagranulat.
Sæt pasta i kog og lad “kødsovsen” simre mens disse koges færdigt. Sojafløde og gærflager tilsættes sovsen som det sidste. Smag til med peber og røget paprika.
Velbekomme!