Vegetar måltidskasse

Jeg har allerede skrevet en artikel om veganske måltidskasser og nu kommer denne her om vegetariske måltidskasser. Her finder du ud af hvilke leverandører af måltidskasser der tilbyder vegetariske måltidskasser og hvad de måltidskasser indeholder.

Aarstiderne

Aarstiderne har været på det danske marked i mange år og startede deres firma med at leverer frisk frugt og grønt til danskerne fra lokale gårde. Siden er deres koncept blevet udvidet gevaldigt og de er nu en fuldbyrdet måltidskasseservice. Der er efterhånden kommet rigtig mange vegetarkasser hos Aarstiderne, fordi efterspørgslen er blevet så stor. Der skal både være vegetarmulighed for dem der er glutenfri, børnefamilierne, de travle osv. derfor kan du vælge følgende vegetarkasser hos Aarstiderne:

  • Vegetarkassen – Den originale vegetarkasse med stor variation i smag og opskrifter.
  • Børnevegetar – Den familievenlige løsning, hvor grøntsagsretterne er lavet til at falde i børnenes smag.
  • Vegetar 20 minutter – Til dig der har travlt og max. vil bruge 20 min. på at lave mad.
  • Den Glutenfri Veganerkasse – Vegansk kasse, ingen animalske produkter, men rigtig god til dig der er glutenfri vegetar.
  • Den Veganske Måltidskasse – Du kan også fravælge alt animalsk og gå den veganske vej.

Som du kan se er der rigeligt at vælge imellem hvis du vil være vegetar og husk hvis du spiser vegansk, spiser du også vegetarisk, men husk veganerkasserne indeholder altså ingen animalske produkter. Er du lidt mere løs med din vegetariske kost, så er der også kasser der giver dig semi vegetariske løsninger:

  • Pescetarkassen – Her er der kun kød i form af fisk, som nogle vegetarer tillader.
  • Flexitarkassen – Til dig der gerne vil spise mere grønt, men ikke undvære kødet helt.

Simple Feast

Simple Feast er fremtidens måltidskasse leverandør. De har fokus på bæredygtighed og tilbyder kun vegetar og veganer måltidskasser. Uanset hvad du vælger hos Simple Feast vil det falde i vegetar kategorien. Du kan også vælge at få leveret deres Comfort Food, der består af 4 el. 8 glas med simreretter, som kan holde i længere tid. Det vil sikre dig at du altid har mulighed for at varme noget hurtigt og super lækkert vegetarmad. Dine muligheder hos Simple Feast er:

  • Family Feast – Vegetar el. vegansk
  • Green Feast – Vegetar el. vegansk
  • Comfort Food – Kun vegetarisk

Coop Mad

Coop Mad der også leverer dagligvarer til hjemmet, har også lanceret en måltidskasse service. De tilbyder kun et lille udvalg på 4 forskellige måltidskasser, men en af dem er semi-vegetarisk og hedder “Den Grønne”. Den består af mad til 3 el. 4 dage hvor en er med fisk, en er med kylling og de to andre dage er helt kødfrie. En rigtig dejlig kasse til dig der vil spise mere sundt og grønt, men ikke er klar til at undvære kød helt og aldeles.

Det er de vegetariske måltidskasser jeg kender til i skrivende stund, mangler jeg nogen må du meget gerne nævne det i en kommentar herunder, så vi kan få spredt budskabet om det.

Vil du gerne have et samlet overblik over forskellige vegetariske måltidskasser, kan du besøge denne side her