Bæredygtigt udstyr til dit (veganske) køkken

Jeg har været så heldig, at få lov til at prøve nogle lækre produkter fra ECOKITCH.

ECOKITCH er en ny webshop der sælger naturlige køkkenredskaber lavet af naturlige, bæredygtige materialer. De sælger også kompostbare, genbrugelige køkkentekstiler samt veganske, bionedbrydelige husholdningsmidler. Selv emballagen som varerne bliver sendt i, er venlige mod naturen! De har simpelthen tænkt det hele igennem.

Bag ECOKITCH står ægteparret Morten og Maria, som nøje udvælger sortimentet til deres webshop.

Priserne er efter min mening helt overskuelige, og jeg er især vild med det smukke skærebræt i robinie-endetræ, som jeg uden tvivl kommer til at bruge dagligt.

Du kan spare 10% på dit køb de næste 10 dage, ved at bruge rabatkoden Veggie10%

Bemærk! Min mening er helt min egen, og jeg samarbejder kun med firmaer hvis koncept og værdier jeg deler.