Du skal bruge:
Til 3-4 personer
2 store løg
4 små gulerødder
3-4 fed hvidløg
1 stang blegselleri
3 dl majs fra frost
3 dl kogte brune ris
3 dåser hakkede tomater
1 dåse røde kidney bønner (240 g)
½ pakke mørk sojagranulat (soy4you)
3 tsk urtebouillonpasta (Herbamare)
2-3 tsk rød karry pasta eller hakket frisk chili
4 dl vand
olivenolie til stegning
Sådan gør du:
Varighed: 45 minutter
Løg og selleri hakkes og steges i en gryde med olivenolie til løgene er blanke. Hvidløg presses og steges med i et minuts tid. Gulerødder skrælles og hakkes og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Lad simre i 35-40 minutter.
Kan spises for sig selv, sammen med tacoskaller eller i tortilla-pandekager.
Velbekomme!