Du skal bruge:
Til 2-3 personer
2 dl grødris/risottoris
6 dl vand
1 dåse kikærter (250 g)
2-3 spsk hvidvins eddike
4 spsk gærflager
2 tsk urtebouillon (Herbamare)
5 halve soltørrede tomater
2 løg
2 små/mellemstore squash
1 stor gulerod
5 fed hvidløg
1 håndfuld persille
saften fra 1/4 citron
olivenolie til stegning
Sådan gør du:
Varighed: 30 minutter
Hakkede løg steges på olivenolie i en gryde. Når de er blanke tilsættes hvidvins eddiken som koges ned. Tilsæt så hvidløg og ris og steg videre i 2 minutter. Tilsæt så vand, bouillon, revet gulerod, revet squash, gærflager og lad koge under låg med jævne omrøringer til risene er kogt møre (tager ca 20 minutter). Tilsæt så kikærter, hakkede soltørrede tomater, hakket persille, citronsaft og kog i yderligere 2-5 minutter.
Velbekomme!