Quinoagrød

WP_20150521_002

Du skal bruge:

Til 2 (eller 1 meget sulten) personer

2 dl quinoa

2 dl plantemælk (jeg bruger sojamælk – den blå fra naturli’ er min favorit)

2 dl vand

Et nips salt

½ tsk kanel

½ tsk vanillepulver

Frugt, nødder, kerner og/eller ahornsirup som toppings

Sådan gør du:

Varighed: 25 minutter

Skyld quinoa’en grundigt i en si, da den kan have bitterstoffer (saponoider) på overfladen. Bring quinoa’en i kog med vand og sojamælk, og skru herefter ned på lav varme, og lad simre med låg på. Husk at omrøre med jævne mellemrum. Grøden er klar, så snart al væsken er kogt ind – det tager ca. 20 minutter. Smag til med salt, kanel og vanille, og server med valgte toppings.

Velbekomme! 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *