Hokkaidosuppe med røde linser

wp_20161101_12_28_39_pro-2

Min absolut favoritting ved efterår er, at det er sæsonen for græskar! Elsker du græskar lige så meget som jeg, vil du med sikkerhed også elske denne super nemme, men super lækre suppe.

Du skal bruge:

Giver 3-4 portioner

½ stor eller 1 lille hokkaidogræskar

2 mellemstore løg

4 fed hvidløg

200 g røde linser

1 liter vand

1 bouillontern

1 tsk karry

salt

Sådan gør du:

Varer 10 min + 30 min

Hokkaidoen vaskes/skrubbes godt, skæres over, tømmes for kerner og skæres i tern af nogenlunde samme størrelse. Kom dine græskartern i en stor gryde sammen med hakket løg og hvidløg, samt de røde linser som du forinden har skyllet rigtig grundigt. Tilsæt så vand og lad suppen komme i kog, hvorefter du lader den simre i 20-25 minutter. Tilsæt til sidst bouillon og karry og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og server med ristede kerner på toppen.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *