Chiafrø indeholder sunde omega 3 fedtsyrer, og så har de den enestående egenskab, at de danner en slags gelé/budding-lignende konsistens, hvis de lægges i blød. Chiafrø smager i sig selv ret neutralt, og får derfor smag fra den plantemælk eller anden væske man lægger dem i blød i.
Chokolade-pebermynte:
Til 1 portion
2 spsk chiafrø
2 dl sojadrik med cacao
½ tsk pebermynteekstrakt
Mocca:
Til 1 portion
2 spsk chiafrø
1½ dl sojadrik med vanille
½ dl kaffe
½-1 tsk ahornsirup
Chialamande:
Til 1 portion
2 spsk chiafrø
2 dl neutral mandeldrik
½ tsk vanillesukker
1-2 spsk kirsebærsovs til servering
Sådan gør du:
Varer 2 minutter + 3-12 timer
Rør alle ingredienserne godt sammen og lad stå på køl i minimum 3 timer, men helst natten over. Rør eventuelt igen undervejs, så chiafrøene ikke klumper sammen.
Velbekomme!
Hi, this is a comment.
To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.
Commenter avatars come from Gravatar.