Vegansk måltidskasse

Den veganske livsstil er vokset meget i Danmark i løbet af de seneste år og med den er de forskellige veganske tilbud og virksomheder og så blomstret op. Det betyder også at måltidskassetjenester har udvidet deres sortiment med veganske måltidskasser og faktisk er der dukket en måltidsleverandør op der kun leverer veganske måltidskasser. Herunder kan du se alle danske leverandører af veganske måltidskasser.

Simple Feast

Simple Feast er en nytænkende og meget moderne måltidskasse service der udelukkende tilbyder vegetariske og veganske færdiglavede retter i deres måltidskasser. De har to forskellige kasser den ene kalder de “Green Feast” og den anden kalder de “Family Feast”. Begge udgaver kan vælges i enten vegansk el. vegetarisk version, til 2-3 personer el. 4-5 personer, levering en gang om ugen med retter til 3 dage. Det er altså ikke en måltidskasse der går ind og erstatter hele ugens måltider, men den gør at man 3 dage om ugen ikke skal stresse over indkøb og madlavning. Alle retter leveres færdiglavet og tager max. 10 minutter at tilberede, super nemt.

“Green Feast” er kassen der udforsker det grønne kødfrie madunivers og eksperimenterer med mange smage og mange forskellige grøntsager. Den er ikke for børnefamilier, der skal i hvert fald nok noget tilvænning til hvis børnene skal hoppe med på vognen. Omvendt så får du altså med kassen “Family Feast en måltidskasse der er velegnet til familien der ønsker at spise kødfrit minimum 3 dage om ugen og få nogle grøntsager i sine børn.

Eksempel på retter i Green Feast måltidskasse

Dag 1: Stegt courgette, løg og artiskok med knuste kartofler, quinoasalat og bønnepuré

Dag 2: Frisk spaghetti med tomatsauce med stegt fennikel, rucolapesto og fennikelsalat

Dag 3: Kikærtedeller med svampe, løg og timian med bagekartoffel, spidskål og agurkerelish

Eksempel på retter i Family Feast måltidskasse

Dag 1: Falafel, humus og lune pitabrød med sesam-gulerødder, yoghurtdressing, chilipasta og salat

Dag 2: Friteret blomkål og lun nudelsalat med champignon, forårsløg, cashewnødder og sesammarinade

Dag 3: Mild dhal og raita med stegt broccoli, kartofler, spinat og solsikkekerner

Lige nu kan du benytte rabatkoden NOW25 og få 25% rabat på din første bestilling fra Simple Feast, uanset hvilken måltidskasse du vælger og uanset størrelsen. Gå direkte til valg af måltidskasse med et klik på knappen herunder og se hvad den har at byde på i denne uge og de næste par uger.

Aarstiderne – Den Veganske

Aarstiderne var en af de første virksomhedder i Danmark til at leverer måltidskasser direkte til forbrugerne. Aarstiderne har også en vegansk måltidskasse som er en del anderledes end det Simple Feast kan tilbyde. Den Veganske Måltidskasse er en gør-det-selv kasse, hvilket betyder at du modtager alle råvarer og opskrifter lige til døren, men så skal du selv stå for madlavningen. Det en super god idé at få måltidskasser på denne måde, fordi man stadig slipper for overvejelser omkring retter og selv indkøbet, men alligevel står man for madlavningen og får nogle nye retter under neglene.

Den Veganske Måltidskasse kan fås fra 1-4 personer og med opskrifter og råvarer til 4 el. 5 dage (fem dage er dog kun muligt hvis man bestiller til 2 personer). Tilberedningstiden er altid på under 45 minutter pr. opskrift og kokken bag opskrifterne er Louise Ramgill Kistvad som du kan læse meget mere om når du besøger Aarstidernes hjemmeside. Når du bestiller en måltidskasse hos Aarstiderne er der altid mulighed for at tilkøbe deres egne brød og juice, samt grøntsager og frugter. Desuden er alt du bestiller hos Aarstiderne, uanset måltidskasse, 100% økologisk.

Eksempel på opskrifter i Den Veganske Måltidskasse

Dag 1: Tortellini med aubergine og salat af spinat og othello-tomat

Dag 2: Nudelsalat med spidskål, forårsløg, lime og tamari

Dag 3: Ristet brød med hvid bønnepuré og topping af æbler og rødløgGazpacho med chili, surdejsbrød og mandler

Dag 4: Gazpacho med chili, surdejsbrød og mandler

Lige nu får du en gratis gave med når du bestiller din første måltidskasse hos Aarstiderne. Gaven kan variere alt efter hvilket tidspunkt du bestiller på, men fx kan det være noget lækkert olie eller redskaber til køkkenet. Der kræves ingen rabatkode for at få denne gave, alt du skal gøre for at få den er at bestiller via knappen herunder.