Proteinpandekager

Du skal bruge:

Til 2 personer

1 dl fuldkorns spelt- eller hvedemel

1 dl sigtet spelt- eller hvedemel

1 scoop (ca 25-30 g) neutralt proteinpulver (min yndlings er ærteprotein)

½ tsk salt

1 tsk bagepulver

1 tsk krydderi efter ønske fx. vanille, kardemomme, stødt ingefær, kanel eller lignende

2,5-3 dl plantemælk (jeg bruger altid sojamælk med vanille og calcium)*

Ca. 1/4 tsk kokosolie til stegning af hver pandekage

*Mængden af plantemælk kan variere efter kvaliteten af melet og hvilken type proteinpulver du bruger. Start med 3,5 dl og tilsæt mere, hvis du synes, at dejen er for tyk.

Sådan gør du:

Varighed: 10-15 minutter

Bland først alle de tørre ingredienser og tilsæt så din plantemælk. Steg pandekagerne på begge sider i en lille, varm pande med kokosolie. Kan med fordel serveres med ahornsirup, syltetøj, peanut butter, frugt eller hvad end du har lyst til.

Velbekomme! 🙂