Jeg er blevet veganer… og det bliver veggiemad også!

Efter 2 år som vegetar (og til tider pescetar) har jeg for alvor valgt at slutte fred med dyrene og naturen. Jeg har nu levet som veganer i en periode, og jeg kan mærke at al min fornuft og samvittighed fortæller mig at det er det rigtige at gøre. Jeg kommer uden tvivl til at støde på en del modstand og udfordringer på min vej (især her i starten), men jeg er indstillet på at tage det som det kommer og lytte til min krop og dens behov.

Jeg har samlet alle de gamle vegetariske (lakto-ovo) opskrifter i en pdf-fil (se nedenfor) til hvem der måtte være interesseret 🙂

veggiemad’s vegetariske opskrifter

Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer af nye oplevelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *