Granola med frø og kerner

WP_20160802_10_28_50_Pro (2)

Du skal bruge:

Giver 6-8 portioner (som topping)

200 g grovvalsede havregryn (vælg glutenfri variant hvis nødvendigt)

50 g solsikkekerner

50 g græskarkerner

50 g hørfrø

50 g kokosolie

4 spsk ahornsirup

Sådan gør du:

Varer 20 minutter

Kom alle de tørre ingredienser i en skål og bland dem godt. Smelt kokosolien og bland den med din ahornsirup. Hæld så den våde blanding over den tørre, og bland til alle gryn og kerner er dækket. Fordel blandingen på en bageplade med bagepapir, og bag ved 175 grader i 15 minutter – husk at vende blandingen halvvejs for en jævn bagning!

Passer perfekt til sojayoghurt med frugt, oven på grød eller blot med plantemælk.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *