Chili sin carne

IMG_20140223_183450[1]

Du skal bruge:

Til 3-4 personer

2 store løg

4 små gulerødder

3-4 fed hvidløg

1 stang blegselleri

3 dl majs fra frost

3 dl kogte brune ris

3 dåser hakkede tomater

1 dåse røde kidney bønner (240 g)

½ pakke mørk sojagranulat (soy4you)

3 tsk urtebouillonpasta (Herbamare)

2-3 tsk rød karry pasta eller hakket frisk chili

4 dl vand

olivenolie til stegning

Sådan gør du:

Varighed: 45 minutter

Løg og selleri hakkes og steges i en gryde med olivenolie til løgene er blanke. Hvidløg presses og steges med i et minuts tid. Gulerødder skrælles og hakkes og tilsættes sammen med resten af ingredienserne. Lad simre i 35-40 minutter.

Kan spises for sig selv, sammen med tacoskaller eller i tortilla-pandekager.

Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *