Bloggeren

Jeg hedder Daniela og jeg er en madnørd, øko-entusiast, helse-freak, 24 år gammel og vegetar siden januar 2012. Jeg har en brændende passion for mad – både hvad angår sanserne og sundheden. Til daglig studerer jeg Global Nutrition and Health og arbejder som CrossFit instruktør – og så er jeg selvfølgelig konstant på jagt efter de spændende veganske muligheder og tiltag som København tilbyder.

Jeg startede med at blogge om vegetarisk (og nu vegansk) mad, for at modbevise at det er besværligt, kedeligt og smagløst. Veggiemad handler om sund, enkel og velsmagende vegansk mad(lavning) med mere – her møder du ingen kringlede eller tidsberøvende opskrifter!

 

5 tanker om “Bloggeren

    1. Hej Fie 🙂
      Gærflager bruges som krydderi og giver maden noget der minder om en oste-smag. Gærflager er derfor yderst velegnet til sovse og gryderetter. Derudover indeholder gærflager diverse B-vitaminer, dog i meget små mængder da man jo bruger meget lidt af gangen.
      Mvh Daniela // Veggiemad

  1. Hej med dig 🙂

    Vil gerne følge dig på din blok, har du et sted man kan tilmelde sig ?
    Det ser ud til, at jeg godt kan bruge dine opskrifter og gode råd. 😉

    Hilsen Wanda

    1. Hej Wanda
      Skønt at høre der er interesse for det! Jeg arbejder på sagen 🙂
      Indtil videre kan du følge facebook siden – så kommer links til nye indlæg på din news feed
      Mvh Daniela // Veggiemad

    2. Hej Wanda
      Efter en pause fra bloggen, er jeg endelig kommet tilbage og lavet nogle opdateringer. Det er nu muligt at abonnere på siden, så du modtager en email hver gang der kommer et nyt indlæg. Dette kan gøres i højre margen —->
      Håber du stadig er interesseret og beklager ventetiden 🙂
      Mvh Daniela // Veggiemad

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *